Florin Turcanu pleaca in concediu electoral cu toti directorasii dupa el

Florin Turcanu pleaca in concediu electoral cu toti directorasii dupa el

 Florin Turcanu, invingator absolut in lupta cu Campanu  

Am dat mana cu Liviu Campanu, pentru ca asa era corect, i-am zambit si i-am urat succes!, a declarat astazi Florin Turcanu.

In legatura cu ultimele conflicte din PNL, care au culminat, vineri, cu hotararea Biroului Permanent judetean de a-l exclude din partid, Florin Turcanu spune ca totul s-a rezolvat ieri, odata cu discutiile purtate la Bucuresti cu Calin Popescu Tariceanu.

Voi inchide definitiv acest subiect. Vreau liniste si atat, a adaugat Turcanu.

Cu toate acestea, secretarul general al PNL mai spune ca, demnitar fiind, intr-o functie inalta, el nu putea fi sanctionat decat de delegatia permanenta nationala, nicidecum de cea locala.

Din acest motiv, se pare ca reactia lui Tariceanu a fost scurta si la obiect, si anume ca scandalul nu este corect, dupa cum reiese din cele prezentate de Turcanu.

Si pentru ca apele s-au linistit, Florin Turcanu a anuntat ca se va pune serios pe treaba, mai ales ca din 30 octombrie va intra in concediu de la Consiliul Judetean, pe motiv de campanie! Dar nu singur!

Toti directorasii astia vor intra in concediu fara plata, ca sa lupte si ei pentru voturi. Mi se pare normal sa fim liberali in momentele fierbinti de campanie, a mai spus Florin Turcanu, candidat din partea PNL pentru Colegiul Saveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferii prinşi băuţi sau drogaţi la volan vor rămâne 10 ani fără permis! Legea a fost votată și va merge la promulgare!

Marţi, 14 Mai 2024
137

Proiectul de lege adoptat în unanimitate are ca obiect reglementarea unor acte normative din domeniul prevenirii şi combaterii traficului si consumului ilicit de droguri şi alte substanţe sus...

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

Marţi, 14 Mai 2024
62

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

Marţi, 14 Mai 2024
78

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...