FLORIN TURCANU: Pana in 2010 voi fi presedintele PNL, chiar daca unora nu le convine!

"Oprisanu nu a demonstrat ca isi merita functia in PNL!", a hotarat presedintele filialei Botosani a Partidului National Liberal, Florin Turcanu, despre cel care i-a fost alaturi in obtinerea celei mai inalte functii PNL la nivel de judet.

Mai mult, mesajul lui Turcanu catre colegii sai este foarte clar: "Voi fi presedinte pana in 2010, chiar daca unora nu le convine!".

Conferinta de presa a PNL Botosani a fost presarata astazi de numeroase atacuri la adresa celor care, intr-un fel sau altul, se fac vinovati de procentul slab obtinut de PNL in urma scrutinului din 7 iunie pentru alegerile europarlamentare.

Chiar daca la nivel national raspunderea in cazul rezultatelor nesatisfacatoare cade asupra sefului de filiala, la Botosani s-au gasit destui tapi ispasitori.

"Oprisanu nu s-a implicat suficient la europarlamentare, iar rezultatele sunt vizibile. Pur si simplu, Oprisanu nu a demonstrat ca isi merita functia in partid", a spus Turcanu despre fostul presedinte al organizatiei municipale a PNL Botosani.

Mai mult, Turcanu il acuza pe colegul sau, despre care spune ca a fost exclus din partid de membrii Biroului Politic Judetean al PNL, ca, in fapt, lui Oprisanu nu ii mai convenea functia de la Spitalul Saveni si ca isi dorea scaunul lui Doru Muntianu, de la conducerea Spitalului Mavromati.

Taifunul Turcanu nu se opreste aici, el abatandu-se si asupra Cristinei Bahrin, de asemenea exclusa din PNL, liderul liberal negand ca indepartarea lui Bahrin ar avea vreo legatura cu faptul ca aceasta este ruda cu senatorul Liviu Campanu, adversarul declarat al lui Turcanu.

Asadar, mesajul este cat se poate de clar, mesaj prin care Turcanu recunoaste deschis ca in interiorul partidului exista o celula de rezistenta la politica sa.

"Un grup din interiorul PNL a spus ca voi face nu stiu ce si nu stiu cum. Dar pana la conferinta judeteana a PNL, din primavara anului viitor, voi fi presedintele PNL chiar daca unora nu le convine", a decretat Florin Turcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...