Florin Turcanu, multumit de ce a facut in doi ani de cand este presedintele CJ Botosani: "Se putea si mai bine". Vezi ce-si reproseaza!

Florin Turcanu, multumit de ce a facut in doi ani de cand este presedintele CJ Botosani: "Se putea si mai bine". Vezi ce-si reproseaza!

 Florin Turcanu, atunci cand a depus juramantul  

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu, sustine ca, dupa mai bine de doi ani de cand conduce aceasta institutie, este multumit de proiectele derulate si implementate, chiar daca era loc de mai bine.

Turcanu spune ca sunt judete in Regiunea Nord-Est care au implementate doar 7 sau 11 proiecte, in timp ce judetul Botosani are un numar de 39 de proiecte in lucru.

"Am ajuns la concluzia ca am facut si lucruri bune, dar si mai putin bune. Vreau sa informez cetatenii ca pe partea financiara a judetului Botosani, in calitatea mea de presedinte al Consiliului Judetean am avut si am in derulare programe de 252 de milioane de euro, 39 de proiecte in lucru, 17 finalizate, 22 in curs de executie. Doar in cadrul Regiunii Nord-Est sunt judete care au 7 proiecte sau 11 proiecte in derulare. Totusi, Botosaniul este un judet care nu sta foarte bine la numarul locurile de munca, a veniturilor, dar cand ne uitam la absorbtia fondurilor europene sunt convins ca suntem primul judet din Regiunea Nord-Est. Pe mine ma multumeste acest lucru. Sunt convins ca se putea mai mult. Orice primar sau presedinte isi doreste sa faca mult mai mult. Perioada a fost destul de scurta si cea mai grea perioada, pentru ca am putut implementa niste doar programe care erau depuse, dar nu erau in graficul de aprobare la finantare si nu am ratat niciun proiect sau sesiune aparuta.", a declarat Florin Turcanu.

Totusi, presedintele Consiliului Judetean isi reproseaza ceva in acest doi ani, faptul ca a fost cam "patimas politic" si vrea ca in urmatorii ani sa nu mai amestece administratia cu politica.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD Botoșani, Marius Constantin Budăi: „Oprim toată România pentru că domnul Ciucă nu stă bine în sondaje?”

Tuesday, 8 October 2024

„Liberalii au  greșit enorm când au anunțat că rup coaliția, dar rămân la guvernare. În fața unei asemenea contorsiuni logice, omul obișnuit are o singură explica...

Peste 140 de botoșăneni sancționați de polițiști în ultimele 24 de ore!

Tuesday, 8 October 2024

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...

Proiect de reducere a abandonului: Învățământ hibrid sau online și ore remediale pentru studenții care lucrează!

Tuesday, 8 October 2024

Programul își propune să ofere suport concret tinerilor pentru a absolvi facultatea, precum cursuri în sistem hibrid sau online, recunoașterea creditelor anterioare, sau parteneriate cu...