FLORIN TURCANU: Daca ai probleme, te duci la tatal tau. Eu ma duc la Tariceanu!

FLORIN TURCANU: Daca ai probleme, te duci la tatal tau. Eu ma duc la Tariceanu!

 Florin Turcanu a contestat propunerea liberalilor de a-l exclude din partid  

Florin Turcanu a confirmat, astazi, intr-o conferinta de presa care a avut scopul de a lamuri situatia din PNL, ca in interiorul partidului exista conflicte. Ieri, Turcanu a fost propus pentru excluderea din partid. Insa secretarul general al PNL a anuntat ca nu va parasi formatiunea politica.

Sunt membru PNL din 1997. Am avut doar functii de conducere si rezultate dupa efort. Ce s-a intamplat aseara a fost in afara statutului partidului. Nu voi fi exclus din PNL, pentru ca PNL este casa mea, eu sunt nascut in PNL, a declarat astazi Florin Turcanu.

Cu privire la candidatura sa, Turcanu spune ca este hotarat sa candideze pe listele PNL. Daca nu va fi posibil, se gandeste si la o candidatura din postura de independent.

Nu am incalcat statutul. Si apoi, nu putem face fiecare ce vrem! Din casa mea nu ma poate scoate nimeni! Deja am contestat decizia Biroului Politic al PNL, a spus Turcanu.

De asemenea, Turcanu nu a dat nici un raspuns clar cu privre la o posibila apropiere a sa de PD-L, precizand ca lasa pe fiecare sa traga ce concluzii doreste. A declarat, insa, ca suporta acum ponoasele pentru ca in sedinta pentru desemnarea unui membru ATOP a votat impotriva unui liberal.

Deocamdata, Turcanu si-a programat pentru luni o vizita la Bucuresti, unde spune ca va fi insotit de mai multi primari din judet, membri ai PNL.

“Daca ai probleme, te duci la tatal tau. Eu ma duc la Bucuresti, la Tariceanu! Daca ar fi sa plec din PNL, ar fi ca si cum mi-as pierde vederea, eu m-am nascut cu sageata langa mine", a mai spus Florin Tucanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
59

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
95

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
925

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...