Florin Turcanu cere demisia presedinteluiu CJ, Mihai Tabuleac!

Florin Turcanu cere demisia presedinteluiu CJ, Mihai Tabuleac!

 FLORIN TURCANU, presedinte PNL  

 Candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Florin Ţurcanu, îi cere actualului preşedinte al CJ, domnul Mihai Ţibuleac, să-şi asume public responsabilitatea pentru pierderile financiare imense (peste 24 miliarde de lei vechi) ale operatorului de apă Nova ApaServ Botoşani, din următoarele motive:
     
În primul rând, nu au fost respectate condiţiile programului MUDP2, condiţii impuse de BERD de ajustare a indicelui inflaţiei o dată pe an, cel târziu până în luna iunie, începând cu 2009.
     
În altă ordine de idei, domnul Ţibuleac are un consilier, plătit din banii CJ, mereu prezent la Nova ApaServ, în persoana domnului Ionescu care este şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie. În consecinţă, a ştiut faptul că operatorul de apă înregistrează lunar pierderi financiar – contabile imense şi era de datoria sa să intervină încă de la început pentru stoparea acestora.  
     
După ce, în ciuda opoziţiei membrilor USL din CA, s-a votat pentru noua organigramă impusă de  Agenţia pentru Dezvoltare Intercomunitară, Mihai Ţibuleac a realizat că ceea ce a susţinut USL este adevărat: disponibilizările nu vor rezolva problema ci o vor agrava, deoarece disponibilizări înseamnă plata unor salarii compensatorii. În consecinţă, Mihai Ţibuleac a convocat pentru joi o nouă şedinţă a CA cu scopul de a anula ceea ce s-a votat. Bâlbele şi incoerenţa managerială a domnului Ţibuleac, incapacitatea sa dovedită de a gestiona banul public, pierderile financiare uriaşe, mă îndreptăţesc să solicit demisia sa din funcţia de preşedinte al CJ.

Comunicat Florin Turcanu
      

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
5

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...

Peste 100 de misiuni de salvare și supraveghere desfășurate de pompierii botoșăneni în perioada minivacanței de sărbători!

astăzi, 16:44
32

Aceștia au avut 144 de misiuni, care au vizat:- acordarea primului ajutor și transportul la spital al unui număr de 101 persoane care aveau probleme medicale;- stingerea a 12 incendii gener...

Beneficiarii de alocații de stat și indemnizații își vor primi banii începând de mâine

astăzi, 16:06
58

Suma totală platită este de 37.874.011,74 lei.Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- alocația de stat pentru copii;- indemnizația lunară pentru creșterea copilului;- s...