Florin Turcanu, atacat de Mihai Tibuleac si de vicepresedintele PMP de la Bucuresti: "Nu stie ca oamenii l-au votat ca sa administreze judetul, nu sa-si ia concediu in timpul campaniei"

Florin Turcanu, atacat de Mihai Tibuleac si de vicepresedintele PMP de la Bucuresti: "Nu stie ca oamenii l-au votat ca sa administreze judetul, nu sa-si ia concediu in timpul campaniei"
Liderul Partidului Miscarea Populara Botosani, Mihai Tibuleac, si vicepresedintele partidului de la centru, Nicolae Ivășchescu, l-au atacat dur pe presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, care si-a luat concendiu timp de doua luni de zile pentru a se ocupa de campania electorala.

Cei doi cred ca de fapt Florin Turcanu si-a luat concendiu pentru a avea grija ca Partidul Social Democrat sa nu obtina majoritatea in Consiliul Judetean.

"Se pleci asa si sa sigilezi practic biroul... E inca o dovada ca domnul Turcanu nu stie ca oamenii l-au votat ca sa administreze judetul acesta. A plecat de data aceasta pentru doua luni, crezand ca in felul acesta reuseste sa se impotriveasca la tentativa PSD-ului de a-i schimba vicepresedintii. De ce doua luni? Pentru ca se gandeste ca la intoarcere Klaus Iohannis va fi presedinte si toata lumea se va linisti si nu va mai vrea sa-i mai schimbe configuratia Consiliului Judetean. Se inseala, pentru ca nu poti sa blochezi activitatea Consiliului Judetean pentru ca tu ai plecat in concendiu. Ai dreptul sa pleci in concendiu, dar in urma totul sa functioneze, altfel savarsesti un abuz", a declarat presedintele PMP Botosani, Mihai Tibuleac.

Nicolae Ivășchescu l-a acuzat pe presedintele Consiliului Judetean Botosani ca nu este in stare sa continuie investitiile aduse la Botosani de Elena Udrea si Mihai Tibuleac.

"Eu cred ca nu se va simti lipsa domnului Turcanu de la Consiliul Judetean, dar nu este normal ca sa-si ia concendiu in timpul campaniei electorale. Mai mult de atat, domnul Turcanu este focusat si urmareste doar sa-si pastreze majoritatea in Consiliul Judetean si nu mi se pare normal ca cetatenii care l-au votat sa nu ia atitudine. Dansul are investitii aduse de doamna Elena Udrea si de domnul presedintele Tibuleac si el nici macar nu binevoieste sa le continue", a precizat Nicolae Ivășchescu, vicepresedinte PMP.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
30

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
36

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
293

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...