Florin Turcanu are planuri marete. Vrea “fabrica de peste” la Botosani

Florin Turcanu are planuri marete. Vrea “fabrica de peste” la Botosani

 Florin Turcanu, presedinte PNL Botosani  

Presedintele organizatiei judetene a PNL, deputatul Florin Turcanu, a criticat actuala conducere a Consiliului Judetean despre care spune ca nu face nimic pentru dezvoltarea judetului Botosani si pentru crearea de noi locuri de munca.

“Am avut o fabrica de zahar pe care nu o mai avem, am avut o fabrica de caramida pe care nu o mai avem, am avut o fabrica de sticlarie pe care nu o mai avem. Am distrus si nu am pus nimic in loc. O sa ma intrebati ce treaba are Consiliul Judetean cu aceste obiective. Consiliul Judetean are posibilitatea, printr-un proiect, prin parteneriate publice private, impreună cu trei, patru, zece Consilii Locale, sa poata sa sustina dezvoltarea unor obiective la nivelul judetului Botosani, implicit crearea unor locuri de munca si asigurarea unui trai decent pentru oamenii care traiesc in zonele respective, pentru ca indiferent unde traiesti ai nevoie de medicamente, de bani pentru ati plati cheltuielile", a spus deputatul Florin Turcanu.

El a gasit si soltuia pentru reducerea somajului la nivelul judetului.

“USL va pune un accent deosebit pe dezvoltarea satului romanesc. Daca vom construi o fabrica de peste in judet, vom crea 1.500 de locuri de munca. Avem luciu de apa, al treilea ca judet, dar nimeni nu intelege acest lucru", a mentionat Florin Turcanu.

Cat priveste Consiliul Judetean, pentru presedintia caruia candideaza in 2012, liderul liberalilor are o alta nemultumire. Turcanu a constatat, in vizitele pe care le face in judet, ca oamenii nu stiu cu ce se ocupa aceasta institutie.

“Am inceput sa ma intalnesc in judet cu foarte multi cetateni, am observat un lucru si anume ca institutia Consiliului Judetean nu este cunoscuta la nivelul judetului Botosani. Nu este cunoscuta pentru ca, in primul rand, nu a fost explicat cetateanului ce inseamna Consiliul Judetean, care sunt atributiile Consiliului Judetean, care sunt directiile care functioneaza. Cetatenii au votat primarul, au votat si presedintele Consiliului Judetean, dar fara sa fie informati, fara sa inteleaga ce pot aduce in plus sau in minus prin votul lor", a adaugat presedintele PNL Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au respins 2.650 euro mită de la un conducător auto prins beat la volan! (Video)

astăzi, 10:34

Duminică, 27 octombrie, în jurul orei 2.30, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați de către...

Andrei Tcaciuc, un spectacol despre ”oamenii care se grăbesc” într-un oraș al energiilor culturale (Video)

astăzi, 09:58

Coregraf și performer botoșănean de origine ucraineană, Andrei Tcaciuc a urmat cursurile programului Coregrafie din cadrul Universității Națională de Arte „George Enescu” din Iași...

Peste o sută de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European: oferta AJOFM

astăzi, 09:56

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 142 locuri de muncă vacante, după cum urmează: Germania 60 locuri de mun...