Florin Ghiorghita vrea dovezi la cele afirmate de Liviu Campanu

Florin Ghiorghita vrea dovezi la cele afirmate de Liviu Campanu

Florin Ghiorghita

Punctual, viceprimarul ii explica lui Campanu si care este situatia, din punctul sau de vedere. Astfel, din cele povestite de Campanu, doar masina e reala. In legatura cu celelalte, Ghiorghita asteapta lamuriri si detalii. Eventual si probe.

Referitor la ansamblul de blocuri din Saveni, acesta apartine unei societati din Botosani, cu care nu are nici o legatura, spune viceprimarul.

Cu barul nu e decat o abureala. Pentru garaj detin autorizatie de constructie, spatiul este intabulat si platesc taxe si impozite. Eu nu m-am imbogatit in ultimii 4 ani ca altii, care de la o Dacie au ajuns sa aiba gipane si bijuterii de aur de sute de mii de euro. O sa descoperim cu totii ca daca i-a murit pisica mai mosteneste si de la ea 500.000 de euro sau cine stie ce dividende. In ce priveste plangerea penala, il sfatuiesc mai intai sa invete sa scrie. In afara de note informative nu stie sa scrie altceva si nu am auzit sa faca ceva bun pentru judet. Sa isi pazeasca mai bine spatele la el in partid, fiindca am inteles ca dupa alegeri nu va mai fi presedinte. In momentul de fata i se face anticampanie chiar la el, pe Colegiul unde candideaza, a subliniat Florin Ghiorghita.

Cu privire la cuzatiile de trafic de influenta, Ghiorghita iese din situatie precizand ca nu a spus asa ceva, dar este curios de ce a inteles Campanu ca ar fi vorba despre bani.

Eu m-am referit la alte onoruri, care pot insemna voturi in campanie sau felicitari. Dar daca el se simte cu musca pe caciula!, a completat Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...