Florin Ghiorghiţă: "Tovarăşe Tincu, jos "lăbuţele" de pe Modern Calor"

Florin Ghiorghiţă: "Tovarăşe Tincu, jos "lăbuţele" de pe Modern Calor"
Consilierul local Florin Ghiorghiţă a lansat, prin intermediul unei reţele de socializare, un atac dur la adresa social-democratul Mihai Tincu.

După ce în ultima şedinţă de Consiliu Local, între cei doi a existat un schimb de replici, acestea s-au mutat acum în spaţiul virtual.

Joi seară, Ghiorghiţă a postat un mesaj pe Facebook după ce în cadrul şedinţei AGA de la Modern Calor social-democraţii au părăsit sala de şedinţe întrucât ceilalţi membri nu au fost de acord cu propunerea de modificare a statutului societăţii, făcută de social-democraţi, care ar avea ca scop înlăturarea din structura de conducere a lui Ion Diaconu.

“Eu nu știu cum un comunist cum e Tincu crede ca poate decide chiar orice in orașul asta. Tovarase Tincu, jos "labutele" de pe Modern Calor. Ați falimentat Termica si lumea a stat in frig, nu distrugeti si cel mai modern CET din tara la realizarea căruia nu aveți nici un merit. Pe noi ne intereseaza viitorul orașului, nu doar adversarii incomozi. Mergi la tovaraselul Porty si vezi cum mai poți face vreun schimb de teren si subtiliza o noua fabrica. Ca pe R. Conf ai pus deja mana. Si nu tocmai legal. De ce nu va vedeți de batranete si eventuala problema pe care o aveți si sa lăsați orașul sa se dezvolte? Sau nu va ajung banii din conturi? Apropos, îl cunoasteti pe Becali? V-a transmis salutari. Tot cu terenuri si el ....", a postat Florin Ghiorghiţă pe Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
199

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
97

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
105

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...