Florin Ghiorghita ofera o RECOMPENSA importanta celor ce pot da informatii cu privire la furtul din vila sa!

Florin Ghiorghita ofera o RECOMPENSA importanta celor ce pot da informatii cu privire la furtul din vila sa!
Florin Ghiorghita, fostul viceprimar al municipiului Botosani, este decis sa ofere o recompensa importanta celor care pot oferi informatii care sa duca la prinderea celor care i-au spart casa in urma cu cateva zile. 

Acesta spune ca recompensa incepe de la 1.000 de lei si poate ajunge pana la un autoturism.

"M-am hotarat. Intrucat traim intr-un oras din ce in ce mai sigur si in care politia isi face cu prisosinta "datoria", intr-un oras asa cum pseudoprimarul nostru il promitea in campania electorala, ofer o RECOMPENSA. Ofer o recompensa materiala importanta celui sau celor care vor furniza date si detalii care sa duca la prinderea si pedepsirea celor care mi-au violat intimitatea casnica, care mi-au terorizat familia si care mi-au furat bunuri ce contin amintiri nepretuite. Pentru prinderea si pedepsirea lor, pentru recuperarea bunurilor personale disparute ofer RECOMPENSA pornind de la 1000 ron si pana la un autoturism. Va rog sa imi luati RECOMPENSA. Va rog sa ma ajutati sa ii prindem si pedepsi pe cei care au facut din orasul nostru un oras al terorii. Maine va voi comunica si numarul de telefon la care pot fi contactat cat si ofiterul de politie care se ocupa de caz. Pana atunci cine are informatii ma poate contacta pe facebook sau pe adresa de mail: gif76@yahoo.com", este mesajul postat pe Facebook de Florin Ghiorghita.

Casa în care locuieşte consilierul local Florin Ghiorghiţă, în cartierul Cişmea, a fost călcată de hoţi săptămâna trecută.

Hoţii au furat mai multe bunuri din locuinţa acestuia, respectiv un laptop, o tabletă, o cameră video. În momentul în care a fost dată spargere, în locuinţă erau copiii consilierului local, dar şi soacra acestuia, dar aceştia dormeau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
13

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
54

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
259

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...