Florin Ghiorghita cere excluderea din partid a lui Daniel Alexandru!

Florin Ghiorghita cere excluderea din partid a lui Daniel Alexandru!

 DANIEL ALEXANDRU  

Conflictul din organizatia municipala a PDL, declansat de Cristian Achitei, care vineri a contestat participarea la alegerile din cadrul organizatiei a lui Daniel Alexandru, pe motiv ca nu este normal ca acesta sa candideze pentru un post in conditiile in care sotia sa este membru PSD, a starnit reactii in lant ce au culminat astazi cu declaratiile lui Florin Ghiorghita, care propune excluderea colegului sau din partid. 

"Voi propune excluderea domnului Daniel Alexandru din partid, ca urmare a atacurilor pe care le-a lansat la adresa colegilor din partid. Un personaj care nu a facut niciodata politica partidului, care niciodata nu a sustinut cu absolut nimic partidul, un personaj care nu te vede lumea la ochi decat atunci cand sunt alegeri si iti doresti numai o functie, care a facut parte din vechiul birou si nu a venit la nicio sedinta din Biroul Municipal, in conditiile acestea tu, daca vrei sa castigi o functie de vicepresedinte, vezi ca lumea nu te voteaza si e o chestiune absolut normala sa nu te voteze, apoi tot tu esti cel care vine cu scandal", a declarat Florin Ghiorghita, ales vineri prim-vicepresedinte al organizatiei municipale a PDL Botosani.

Vineri, atacul a fost deschis de Cristian Achitei, insa replica lui Daniel Alexandru a venit duminica, cel din urma declarand in presa ca Achitei a influentat voturile de vineri seara prin declaratiile sale, fapt care "nu il califica pentru un secretar general al PD-L-ului".

"Inainte de sedinta de alegeri mi-a spus in fata ca nu ma sustine, dar nu ma asteptam sa imi faca anticampanie. Iesirea lui a fost incalificabila. Probabil a observat simpatia oamenilor fata de mine si s-a panicat crezand ca voi iesi vicepresedinte la organizatia municipala. Pana si domnul Flutur l-a mustruluit elegant. Nu ma deranjeaza ca nu am fost ales, a fost o mica victorie a lui Cristian Achitei si o pierdere pentru organizatie. Se simte o lipsa de comunicare in interiorul partidului, comunicarea inseamna performanta", a declarat pentru Stiri Botosani Daniel Alexandru.

De partea cealalta, Ghiorghita spune ca Alexandru nu a fost vazut niciodata la partid si ca ar urmari doar functiile politice, fara sa aiba rezultate in campaniile electorale.

"Din punctul meu de vedere, voi propune clar excluderea din partid, eu nu am nevoie de astfel de oameni in filiala. Domnul Alexandru s-a ocupat de organizatia de la Mihai Eminescu tot timpul si a avut cele mai proaste rezultate, la toate tururile de alegeri. Ai pierdut o competitie electorala si daca tot pierzi ce pretentii sa mai ai in cadrul partidului. Nu vii la nicio sedinta, nu vii la partid, te vedem doar eventual cand era de dat spritul dupa alegeri si eventual cand erau alegeri pentru functii politice. In rest nu il vedeam deloc", a incheiat Florin Ghiorghita. 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
106

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
135

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
29

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...