Florin Ghiorghiţă către primarul Portariuc: “Nu suntem marionete”

Florin Ghiorghiţă către primarul Portariuc: “Nu suntem marionete”
Consilierul local Florin Ghiorghiţă i-a solicitat primarului Ovidiu Portariuc proiectul de buget pentru acest an, spunându-i că şi consilierii au dreptul să îl vadă şi să vină cu propuneri.

“La fiecare început de an discutăm bugetul. Consilierii locali fac şi ei parte dintre cetăţenii municipiul Botoşani şi vrem şi noi măcar un draft al acestui buget pe care să ne putem uita. Nu suntem marionete, nu suntem oameni care să venim să ridicăm doar mâna sau să apăsăm butonul, vrem chiar să venim cu ceva idei pentru dezvoltarea acestui oraş. Rog aparatul de specialitate al Consiliului Local să ne furnizeze draft-ul de buget pe care îl lucraţi la ora actuală şi propunerile mari de investiţii pe care le aveţi în 2013. Ştim că dezvoltarea porneşte de la investiţii, şi mai apoi cheltuielile de funcţionare şi toate celelalte şi vrem poate să venim şi noi cu ceva propuneri pentru construirea acestui buget. Chiar vrem să ne implicăm", a spus Ghiorghiţă.

Primarul Ovidiu Portariuc a spus că proiectul de buget va fi pus la dispoziţia consilierilor locali.

“Aşteptăm ideile şi propunerile de buget din partea dumneavoastră. O să vă trimitem şi draft-ul şi puteţi veni cu sugestii pentru îmbunătăţire", a spus Portariuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
98

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
222

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
158

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...