Florin Ghiorghiţă, acuzat de preşedintele CJ că nu plăteşte apa! Vezi reacția fostului viceprimar!

Florin Ghiorghiţă, acuzat de preşedintele CJ că nu plăteşte apa! Vezi reacția fostului viceprimar!
Preşedintele Consiliului Judeţean acuză că proprietarii de vile din municipiul Botoşani, care deţin piscine, nu plătesc consumul de apă real, iar unii dintre aceştia nu au nici măcar contoare.

Ţurcanu a precizat că unul dintre cei aflaţi în această situaţie este viceprimarul Florin Ghiorghiţă şi spune că situaţia a fost descoperită în urma unor verificări făcute de angajaţii Nova Apaserv care merg pe la case pentru a vedea cine este în legalitate şi cine nu.

"Sunt consumatori foarte mari. Ştiţi foarte bine, şi un fost viceprimar (n.r. Florin Ghiorghiţă) consumă apă de trei-patru ani de zile şi nu are niciun contor, nimic. Nu a plătit apa niciodată şi a consumat la greu. Şi mulţi ca el sunt. Trebuie să recuperăm banii, să aplicăm legea.  Nu vreau să dau un exemplu că am ceva cu el, că este o răfuială politică, dar a căzut la verificările care se fac. Vom merge din casă în casă şi verificăm. Sunt foarte mulţi ca el. Verificăm dacă au contoare, dacă sigiliile sunt corecte", a spus Florin Ţurcanu.

Florin Ghiorghiţă respinge acuzaţiile aduse de preşedintele Consiliului Judeţean, şi susţine că el are încheiate contracte pentru proprietăţile care sunt pe numele său.

"Nu am nicio proprietate la care să nu am contract. Dacă îmi arată îi dau absolut tot ce vrea şi i-o fac cadou. Dacă dânsul şi-a triplat numărul de animale de când a devenit preşedintele Consiliului Judeţean şi şi-a mărit cifra de afaceri, şi şi-a construit şi abatorul la Suliţa care nu avea autorizaţie, iar eu nu am spus nimic... Din câte ştiu, nu e pe numele lui. Aceeaşi chestie este şi la mine, eu nu am absolut nicio proprietate la care să nu am contract. Şi dacă ar avea puţin bun simţ ar trebui să îşi dea seama de lucrul acesta. Acum mergem pe vendetă de asta politică şi hai să ne răzbunăm unii pe alţii, e cu totul altă problemă. Dar să nu uite că mai devreme sau mai târziu roată o să se întoarcă! Nu cred că ar trebui să mă uit pe vreo listă a DNA să văd dacă el figurează la ora actuală, dacă are sau nu vreun contract cu DNA-ul", a declarat Florin Ghiorghiţă.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
69

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...

Se întâmplă lângă noi: Tânăr din Suceava, victimă a înșelătoriei online, ce recomandă oamenii legii!

astăzi, 10:43
89

Sâmbătă,18.05.2024, ora 10:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de către un tânăr despre faptul că a fost înșelat cu suma de 900 lei de către o persoan...

Cine e profesorul Daniel Botezatu?

astăzi, 09:15
133

Începând din 1884, când piesa „O scrisoare pierdută”, a lui Caragiale, a fost pusă în scenă, celebra întrebare a cetățeanului turmentat, „Eu pentru...