Florin Cîțu, la Botoșani: „Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri”

Florin Cîțu, la Botoșani: „Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri”

Premierul Florin Cîţu susţine că, dacă populaţia se vaccinează împotriva virusului COVID-19, România ar putea evita un al patrulea val al pandemiei. El a afirmat, vineri, în timpul unei vizite în Botoșani, că persoanele imunizate nu ar mai trebui să suporte constrângeri de activitate.

Oficialul a dat asigurări că va milita pentru ca „economia să rămână deschisă”.

„Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere. Trebuie să meargă înainte”, a precizat Florin Cîțu.

Prim-ministrul a avut o întâlnire cu primarii liberali din judeţul Botoşani, la care au luat parte inclusiv șeful Consiliului Județean din Suceava, Gheorghe Flutur, ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, prefectul Dan Nechifor și managerii mai multor instituţii deconcentrate, afiliați.

 

Spune-ne opinia ta