Florin Calinescu revine la TV!

Florin Calinescu revine pe TV cu Chestiunea zilei, în formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV. De data aceasta, postul care va găzdui emisiunea este Prima TV.

Cristian Burci, proprietarul Prima TV, a confirmat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro discuțiile avansate și planurile pe care le are cu Florin Calinescu.

"Dacă finalizăm discuțiile, emisiunea Chestiunea zilei va fi în grila de programe de la toamnă", a declarat Cristian Burci pentru Pagina de Media.

Florin Călinescu va fi, la Prima TV, mai mult decât un prezentator de show TV.

"Ne dorim ca FLORIN CĂLINESCU să fie implicat, alături de noi, în tot procesul de relansare a postului Prima TV", a mai spus Cristi Burci.

FLORIN CĂLINESCU nu va relua doar talk-show-ul, ci și pastilele de satiră Chestiunea zilei pe care le realiza la Pro TV..
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...