Florin Alexe, ales presedinte al Tineretului National Liberal, in locul lui Cristian Adomnitei!

Tanarul liberal Florin Alexe a fost ales, sambata, de cei 600 de delegati TNL, prezenti la Conferinta Nationala de la Palatul Parlamentului, cu larga majoritate de voturi, presedinte al Tineretului National Liberal, iar Adrian Stef a fost ales prim-vicepresedinte.

Astfel, unicul candidat pentru functia de presedinte, Florin Alexe, a obsinut, din cele 592 de voturi valabil exprimate, un numar de 569 voturi favorabile si doar 23 de voturi "impotriva".

Cristian Adomnitei, vechiul presedinte TNL, nu a mai avut dreptul sa candideze, intrucat anul viitor implineste 35 de ani.

La randul sau, candidatul pentru functia de prim-vicepresedinte, Adrian Stef, a obtinut 560 de voturi "pentru" si 32 de voturi "impotriva".

Alexe le-a multumit tinerilor liberali pentru ca l-au ales si i-a rugat sa-l "traga de maneca" in cazul in care greseste.

"Multumim mult. Si eu si Adi Stef. Incepe o noua etapa. Maine convoc noul birou si, odata cu sedinta de maine, vor incepe si noile proiecte. Sper sa ma trageti de mineca daca nu ma voi tine de promisiuni. Tot ce v-am promis atunci cand am fost in filiale si am vorbit cu voi este real, o sa ma tin de cuvant. Atunci cand gresesc spuneti-mi", a declarat Alexe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
60

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
16

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
150

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...