Florin Acsinte recunoaște că a fost aproape de a semna cu una dintre cele mai mari formații ale României!

Florin Acsinte recunoaște că a fost aproape de a semna cu una dintre cele mai mari formații ale României!

După mai bine de un an, Florin Acsinte își dorește să revină în fotbal. În această vară, Florin a fost aproape de a semna cu o echipă de tradiție, Rapid București.

Acesta a făcut antrenamente cu giuleștenii, însă, în final, a fost împiedicat de politica clubului și a decis să nu semneze cu formația bucureșteană.

"Primesc foarte multe mesaje din partea suporterilor Rapidului și nu numai, prin care sunt întrebat dacă este adevărat că am fost în cantonament cu Rapid și dacă voi semna.

Am fost cu Rapid în toata perioada lor de cantonament, m-am antrenat alături de ei, am făcut testele medicale și toate au fost în regulă. Din punct de vedere fizic și sportiv am fost la parametri foarte mari, chiar dacă timp de 1 an de zile am dorit sa fiu un sprijin pentru familie, să le fiu mai aproape, urmare a faptului că familia noastră s-a mărit.

Am fost dorit de către antrenor și țin să îi mulțumesc pe aceasta cale, însă unele persoane din conducere au fost influențate de alți "factori", care nu au legătură cu sportul, motiv pentru care nu am putut ajunge la un acord privind semnarea contractului" a scris fostul căpitan al FC Botoșani pe contul său de socializare.

Crescut de FC Botoșani, Acsinte a jucat în carieră pentru formația locală, Dinamo, Pandurii, Voluntari și Hermannstadt. Două trofee are Florin în carieră: cupa și supercupa României, câștigate cu Voluntari.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Petre Daea anunță noi metode de combatere a grindinei: Va fi pionierat în România

Marţi, 4 Octombrie 2022
42

Combaterea grindinei şi a fenomenelor extreme va putea fi efectuată cu ajutorul aviaţiei, al unui sistem cu baloane lansate în nori, dar şi cu generatoarele de la sol, susţine ministrul agr...

Ziua Internațională a Educației a fost marcată și de preșcolarii Grădiniței „Lizuca”

Marţi, 4 Octombrie 2022
544

În fiecare an, în data de 5 octombrie, se sărbătorește „Ziua Internațională a Educației”, iar cadrele didactice Huțu Mădălina și Ponici Andreea de la Grădinița &bdq...

Ziua Educației, sărbătorită în avans de elevii din Viișoara (fotogalerie)

Marţi, 4 Octombrie 2022
181

Elevii viișoreni au marcat, cu entuziasm, Ziua Educației. De la mic la mare, preșcolar sau elev, împreună cu cadrele didactice, Școala din Viișoara a înflorit prin activitățile des...