Florarii din Piata Mare se plang ca le-au scazut vanzarile din cauza lucrarilor din zona!

Florarii din Piata Mare se plang ca le-au scazut vanzarile din cauza lucrarilor din zona!
Comerciantii de flori din Piata Mare s-au plans celor de la Urban Serv ca din cauza lucrarilor de investitii care se fac in zona, vanzarile le-au scazut, motiv pentru care au solicitat reducerea chiriilor. Ba unii chiar au renuntat la afaceri.

In acest sens, Urban Serv a solicitat Consiliului Local diminuarea cu 30% a tarifelor de inchiriere pentru spatiile din sectorul de comercializare flori.


“La executarea organizarii de santier, gardul pentru delimitare a fost amplasat la o distanta de doi metri de chioscurile din care se comercializeaza flori. Cu toate ca s-a lasat cale de acces prin fata acestora, dinspre Pietonalul Transilvaniei, comerciantii in cauza sunt nemultumiti si se plang de scaderea vanzarilor si solicita micsorarea contravaloarii chiriei pe perioada desfasurarii lucrarilor de investitii. Tot urmare acestui fapt, la finele perioadei de incasare a chiriilor, trei din cei noua comercianti de flori au renuntat la spatii, acestea fiind scoase la licitatii", se arata in cererea semnata de directorul Urban Serv.

In sedinta de Consiliu Local de joi, consilierii au aprobat miscorarea chiriei, urmand sa se revina la tariful initial dupa ce vor fi finalizate lucrarile la parcarea subterana.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
439

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
444

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
260

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...