Flacari la discoteca viceprimarului Catalin Rotundu!

Flacari la discoteca viceprimarului Catalin Rotundu!

 Catalin Rotundu, alaturi de colegul sau de partid Dan Humelnicu  

Viceprimarul din Dângeni a avut parte de o seara "incendiară", după ce barul-discotecă pe care îl deţine a fost cuprins de flăcări! Pompierii s-au luptat 30 de minute cu focul, pagubele fiind estimate la 50.000 lei. Poliţia a început o anchetă, pentru început stabilindu-se că focul a fost pus intenţionat, de o persoană necunoscută.

Vineri, 15 octombrie 2010, puţin după ora 21.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre faptul că arde un bar-discotecă din sat Iacobeni, comuna Dângeni.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta la parterul clădirii, existând pericolul să se extindă şi la etajul I al construcţiei. S-au luat măsuri pentru localizarea şi stingerea incendiului. Intervenţia a durat mai bine de 30 minute.

Flăcările au distrus bunurile aflate la parterul clădirii, pagubele fiind estimate la 50.000 lei. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 lei.

"În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că incendiul a fost provocat cel mai probabil cu intenţie de o persoană necunoscută. Cazul a fost preluat de poliţişti", a precizat plt.mj. Dorina Lupu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
384

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
142

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
96

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...