Fiul lui Ion Dolanescu, acuzat ca si-a ucis tatal!

Fiul lui Ion Dolanescu, acuzat ca si-a ucis tatal!
"Am fost acuzat de familie ca l-am omorat pe tata", spune fiul lui Ion Dolanescu, recunoscand ca in copilarie a incercat sa se sinucida din cauza modului in care era tratat de ceilalti membri ai familiei!

Scandalul in familia Dolanescu continua. La aproape sase luni de la moartea artistului, cei doi fii ai acestuia continua lupta pentru averea lasata in urma de Ion Dolanescu.

Dragos, fiul cel mic al cantaretului, recunoaste ca el si fratele sau, Ionut, au incercat sa pastreze aparantele dupa moarea tatalui lor, deoarece banii acestuia au fost tot timpul subiect de discutie. Ieri seara, invitat in emisiunea Happy Hour de la Pro Tv, Dragos a spus ca Ionut si restul familiei vor cu orice pret ca el sa nu obtina nimic din ceea ce i se cuvine.

Mai mult, acesta a marturisit ca bunica sa de la Piersinari (mama lui Ion Dolanescu) l-a acuzat ca tatal sau a murit din cauza unei pastile pe care acesta i-a dat-o.

"Am fost acuzat de familie ca l-am omorat pe tata. Bunica mea a spus ca i-am dat o pastila si ca la 15 zile dupa ce eu am plecat in Costa Rica el a murit. Dar eu am plecat acasa dupa ce am vorbit cu tata si l-am intrebat daca pot sa ma intorc. El se simtea mai bine si mi-a zis sa plec. Stia ca am doi copii de intretinut si ca trebuie sa ma intorc la munca", a declarat acesta.

Suparat ca intotdeauna s-au facut diferente intre Ionut si el, Dragos a dezvaluit ca in copilarie a vrut sa se sinucida din cauza modului in care era tratat de ceilalti membri ai familiei.

"Bunica facea diferente intotdeauna. Tata era mereu plecat in turneu si nu stia nimic. Intr-o zi, bunica m-a trimis sa locuiesc in pod, in timp ce Ionut statea in camera lui. Nu ma lasau nici sa-i dau macar un pahar cu apa pentru ca le era frica sa nu-l omor. Atunci am incercat sa ma sinucid cu un cutit, iar tata a fost singurul care m-a vizitat la spital. Imediat a trimis-o pe bunica la tara chiar daca o iubea si o trata ca pe o regina", a povestit Dragos.

Dupa moartea artistului, lucrurile s-au degradat mai mult, iar familia l-a indepartat pentru ca Ionut sa fie singurul mostenitor, fara sa tina cont ca si el este fiul lui Ion Dolanescu.

Dragos sustine ca fratele sau este cel care nu vrea sa imparta averea si ca imediat dupa moartea tatalui sau a luat toate lucrurile din casa acestuia.

Dragos a confirmat si dragostea pe care Ion Dolanescu i-a purtat-o Irinei loghin.

"Tata o iubea pe Irina loghin. Cand o vedea la televizor ochii ii sticleau si spunea ca arata ca o regina".

In cadrul emisiunii a intrat in direct, prin telefon din Costa Rica mama lui Dragos, Margherita Valenciano, femeia care s-a iubit in anii 70 cu Ion Dolanescu.

Suparata ca interpreta de muzica populara Maria Ciobanu a afirmat ca Ion Dolanescu nu l-a iubit niciodata pe Dragos, aceasta i-a transmis cantaretei sa-i ceara iertare lui Dumnezeu pentru raul facut in viata sa.

"O sa vin in Romania ca sa ii aduc un omagiu lui Ion Dolanescu si dupa aceea o sa-mi sprijin baiatul la proces pentru ca nu este singur pe lume. Cum poate Maria Ciobanu sa spuna ca Ion Dolanescu nu l-a iubit pe Dragos? Nu ii este frica de Dumnezeu? Mai ales acum ca este batrana si poate sa paraseasca aceasta lume oricand? Ar trebui sa-i ceara iertare Celui de Sus pentru ca a fost dusmanca lui Dolanescu toata viata", a declarat mama fiului cel mic al regretatului cantaret.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
155

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
918

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
442

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...