Fiul directorului unei firme de asigurări din Botoșani s-a căsătorit cu fiica unui fost director de bancă
MONDEN!

Fiul directorului unei firme de asigurări din Botoșani s-a căsătorit cu fiica unui fost director de bancă
Zi importantă în familia directorului unei firme de asigurări din Botoșani și a unui fost director de bancă. Copiii acestora s-au căsătorit.  

Este vorba de Andreas Zimmermann, fiul directorului sucursalei din Botoșani a Alianz Tiriac, Alfred Zimmermann, care și-a unit destinul cu logodnica sa, Mara Bucșinescu, fiica Lidiei Bucșinescu, fostul director al Intesa Sanpaolo Bank și fost consilier local, în prezent administrator public în cadrul Primăriei Dângeni.

Andreas și Mara s-au căsătorit sâmbătă civil și și-au jurat credință și în fața lui Dumnezeu, la Biserica Vovidenia. Petrecerea de nuntă are loc la Casa Lux.

Andreas Zimmermann este student la University of Southampton, iar soția sa, Mara, studiază muzica la aceeași universitate.

Stiri.Botosani.ro ureaza "Casa de piatră" tinerilor căsătoriți!

Citește și ANDREAS ZIMMERMANN, student la University of Southampton: "Atunci am simţit că într-adevăr pentru munca pe care am depus-o există roade" 
 
FOTO: Facebook Andreas Zimmermann

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
233

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
217

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
315

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...