Fiu de deputat botosanean, angajat pe motiv de... limba!

Fiu de deputat botosanean, angajat pe motiv de... limba!
Este ales al poporului, deci are dreptul sa isi angajeze fiul! Mai ales ca baiatul aflat in floarea varstei, se mandreste deputatul botosanean, "cunoaste mai bine ca mine limba engleza si lucreaza mai bine"!

Deputatul Stelica Iacob Strugaru sustine ca unul dintre motivele pentru care si-a angajat fiul la cabinetul parlamentar este ca acesta stie engleza mult mai bine decat el.

Stelica Iacob Strugaru este anchetat, alaturi de alti colegi din Parlament, de Agentia Nationala de Integritate pentru ca se afla in conflict de interese, dupa ce si-a angajat o ruda la cabinetul parlamentar.

"Fiul meu a fost cu mine in campania electorala, am umblat cu el inainte de campanie, am umblat si dupa, el cunoaste zona. L-am angajat, nu ca am putut sa il angajez undeva secretar de stat sau nu stiu ce ministru, nu. Are facultate, are 29 de ani, e in floarea varstei, dar va spun: el nu are dreptul la lucru? Daca ANI considera ca e un conflict de interese, sa imi spuna. Eu sunt demnitar al statului roman, eu sunt ales al poporului, eu nu sunt numit si nu l-am luat pe fiul meu sa il pun acolo! Am avut nevoie de om de incredere. Sunt proiecte europene, sunt proiecte pe care trebuie sa le finalizez. El cunoaste mai bine ca mine limba engleza, lucreaza mai bine si legile sunt europene acum la noi", a declarat Stelica Iacob Strugaru.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
13

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
17

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
36

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...