Firmele de confecții din Botoșani caută să angajeze muncitori, ce beneficii oferă!

În condițiile în care marile firme care acționează în industria textilă, cum ar fi Serconf sau Artsana, au concediat muncitori pe capete, altele caută să își mărească echipa.

Firmele de confecții din Botoșani caută să angajeze muncitori, ce beneficii oferă!

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 27.05.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani sunt înregistrate 536 locuri de muncă vacante.

După nivelul de studii, sunt vacante un număr de 39 de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare, iar pentru cele cu studii medii sunt disponibile un număr de 497 de posturi.

În ceea ce privește nivelul de calificare, cele mai multe job-uri sunt pentru cei calificați, mai exact 467, iar pentru persoanele necalificate sunt vacante doar 69 de locuri de muncă.

Angajări masive în industria textilă din Botoșani

Diverse firme de confecții din județul Botoșani caută să angajeze muncitori. Unii angajatori oferă chiar și facilități, cum ar fi decontarea sau asigurarea transportului și tichete de masă.

Mai mult decât atât, unii cer experiență în domeniu de minimum șase luni sau un an și studii medii. Multe dintre posturi sunt vacante în Botoșani, Săveni și Dorohoi.

Salariile variază, începând de la 3.300 de lei.

Mai multe detalii despre locurile de muncă vacante și lista completă cu posturile disponibile pot fi obținute de AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un șofer din Suceava a fost filmat în timp ce făcea drift-uri în timpul furtunii de marți, polițiștii sunt pe urmele sale!

astăzi, 14:33
25

Polițiștii din Suceava caută să dea de urma unui șofer, filmat, marți, în timp ce făcea drifturi într-un sens giratoriu din oraș.Totul se întâmpla în timpul u...

Care este rata de promovabilitate la Botoșani după rezultatele inițiale la Evaluarea Națională!

astăzi, 14:01
163

Rezultatele (înainte de depunerea/soluționarea contestațiilor) au fost publicate la ora 12:00, pe site-ul dedicat - evaluare.edu.ro.Rata de participare, la nivelul județului Botoșani, a ...

Tragedia în care familia din Suceava a murit în timp ce se întorcea din vacanța petrecută la mare: Detaliul care complică ancheta!

astăzi, 13:34
955

Deși autobetoniera care a provocat tragedia era în mișcare, tahograful indică altceva. Inspectorii de la Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier (ISCTR) Suceava ...