Firmele au spus pas licitaţiei pentru întreţinerea spaţiilor verzi!

Firmele au spus pas licitaţiei pentru întreţinerea spaţiilor verzi!
Nicio firmă nu s-a arătat interesată să se ocupe de întreţinerea spaţiilor verzi din municipiul Botoşani, la Primărie nefiind depusă vreo ofertă în acest sens.

Municipalitatea vrea să atribuie, prin cumpărare directă, contractul de servicii pentru amenajarea şi întreţinerea spaţilor verzi din oraş.

Valoarea estimată a acestui contract este de 21.421 de euro, fără TVA, cu o durată până la data de 31 decembrie 2015.

Firma care va câştiga acest contract va trebui să execute lucrări de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi de pe domeniul public al municipiului, prin intervenţia cu lucrări de strictă specialitate, respectiv plantat flori, tăieri la trandafiri, cosirea gazonului, toaletări garduri vii.

“Nu s-a prezentat nimeni la licitaţia pentru întreţinerea spaţiilor verzi. Fac un apel celor care sunt interesaţi să ia legătura cu colegii de la achiziţii să vadă condiţiile astfel încât să avem un câştigător. Probabil condiţiile financiare nu sunt extrem de avantajoase. Faţă de ceilalţi ani suma este mai mică, dar aşteptăm în continuare depunerea ofertelor", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

În această perioadă municipalitatea lucrează la caietul de sarcini în vederea atriburii contractului pentru livrarea de flori.  

 

Spune-ne opinia ta