Finalizarea proiectului „ Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația din județul Botoșani”

Finalizarea proiectului „ Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația din județul Botoșani”

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ „MAVROMATI” BOTOȘANI, anunţă finalizarea activităţilor proiectului  Asigurarea accesului la servicii de sănătate în regim ambulatoriu pentru populația din județul Botoșani”, cod SMIS 125380.

Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Programul Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastucturii sanitare și sociale, Prioritatea de investiții 8.1 – Investiții în infrastucturile sanitare și sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel național, regional și local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate și promovând incluziunea socială prin îmbunătățirea accesului la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități, Obiectivul Specific 8.1 - Creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate, Apelul de proiect nr. POR/2018/8/8.1/1/8.2.A/7 regiuni – Nefinalizate – COD APEL 420/8.

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ „MAVROMATI” BOTOȘANI a încheiat un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional la nivelul regiunii Nord-Est.

Proiectul a fost derulat în perioada 01.11.2018 – 30.09.2019, în localitatea Botoşani, regiunea Nord-Est, şi a avut o valoare totală de 599.196,36 lei, din care finanţarea nerambursabilă a fost de 587.212,43 lei.

În urma implementării proiectului, care a constat în achizitia de echipamente medicale de specialitate,  s-au îmbunătăţit serviciile medicale acordate şi a crescut numărul persoanelor care au beneficiat de acces la servicii medicale de tip ambulatoriu.

(Comunicat)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
81

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
545

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
189

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...