Finalist de la "Românii au talent", implicat intr-un grav accident

Finalist de la "Românii au talent", implicat intr-un grav accident
Valentin Luca, barmanul ajuns finalist în primul sezon al emisiunii "Românii au talent", de la PRO TV, a fost implicat ieri într-un accident rutier, pe DN1.

Valentin Luca nu a putut evita impactul cu o fetiţă care a trecea neregulamentar strada. Un echipaj SMURD a transportat-o la un spital din Bucureşti, în timp ce poliţiştii au început ancheta la faţa locului. Fetiţa este în comă profundă având mai multe traumatisme craniene severe, relateaza evz.ro.

Autorităţile au stabilit că Luca nu poartă vina pentru accident. El nu consumase alcool, iar martorii susţin că nu conducea cu viteză.

"Exact când s-a întâmplat exact atunci am ieşit şi eu. Nu a putut să mai pună frână pentru că venea un tir din spate", a spus un martor la postul RTV. "Copilul era jos, era lovit la cap, şold, picior. E băiatul de la Românii au talent. Nu a zis nimic. Erau părinţii copilului revoltaţi, îl apostrofau", a povestit un alt martor.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatul „IMPACT” la ceas de sărbătoare: În 33 de ani peste 5.000 de dosare instrumentate pe rolul instanțelor de judecată! (foto)

astăzi, 15:08
2

Sindicatul „IMPACT” Botoșani împlinește, pe 8 mai 2024, 33 de ani de existență.Astfel că, Sindicatul „IMPACT” Botoșani are membri în 12 județe ale țări...

Primarul Cosmin Andrei a fost trimis în judecată de procurorii DNA!

astăzi, 14:46
266

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, a fost trimis în judecată, miercuri, de procurorii Serviciului Teritorial Suceava al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.Edilul șef al munic...

Alertă: Tânăr dat dispărut, după ce a plecat din Botoșani la Arad!

astăzi, 14:35
103

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unui tânăr, de 27 de ani, din municipiul Botoșani.Botoșăneanul a plecat pe 21 aprilie a.c. în municipiul Arad, ...