Filmul dublei crime din Botoșani. Mama și fiica ei de 14 ani au fost ucise cu brutalitate

Victimele, o femeie de 46 de ani și fiica ei, de 14 ani, au fost omorâte, spun medicii legiști, care au găsit zeci de urme.

Filmul dublei crime din Botoșani. Mama și fiica ei de 14 ani au fost ucise cu brutalitate

   Foto: StirileProTV

Se fac cercetări complexe, cu numeroși anchetatori, în două comune din județul Botoșani. În comuna Manoleasa, unde a avut loc crima și în Hănești, unde locuia familia Vieru.

Iar imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere, cu un posibil martor, o persoană care pleacă din apropierea casei, în noaptea crimei, la ora 3 si 20. Aceasta nu a fost identificată.

Mama și fiica au ucise cu brutalitate, spun medicii legiști. Potrivit unor surse din anchetă, cel mai probabil, ambele victime dormeau când au fost atacate.

Trupurile lor au fost descoperite dimineața de o vecină care a mers să le ducă ceva de mâncare. Camera în care fuseseră incendiate încă fumega.

Femeia plecase de acasă după mai multe scandaluri cu bărbatul. Își luasa cu ea și fata de 14 ani și se refugiase în casă unei mătuși, din comuna unde locuiesc și părinții ei.

Surse din anchetă spun că victimele au murit din cauza rănilor grave.

„Respectivele cadavre prezentau multiple leziuni (...) care împreună cu intoxicația cu monoxid de carbon și arsurile suferite au condus la deces", a declarat Valeriu Chihaia, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Unul dintre posibilii suspecți este soțul femeii, cu care aceasta se certase. Însă, deocamdată, bărbatul a fost doar audiat.

„Din investigatii au rezultat date conform carora soțul primeia dintre victime, respectiv tatal celei de-a doua (...) s-a deplasat din comuna unde locuiește (...) la imobiulul unde cele două victime locuiau de circa o săptămână de când plecaseră de acasă și, pe fondul unor conflicte anterioare, le-a aplicat mai multe lovituri (...) după care a incendiat locuința pentru a acoperi urmele", a precizat Valeriu Chihaia, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Soțul femeii spune că este nevinovat. Anchetatorii așteaptă rezultatul probelor ADN.

Telefoanele găsite asupra victimelor sunt doar parțial afectate și vor fi expertizate.

Sursa: StirilePROTV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzație de tentativă de omor: Un bărbat violent din Botoșani va da socoteală în fața legii!

astăzi, 19:51

Conform cercetărilor polițiștilor, în ziua anterioară, în timp ce se afla într-un imobil de locuințe din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict, acesta ar fi lovit victim...

Evenimentele culturale și religioase de la Botoșani, desfășurate sub supravegherea jandarmilor!

astăzi, 19:15

Vineri, 19 jandarmi botoșăneni vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău în cadrul misiunii de asigurare a ordinii și liniștii publice la meciul de fotbal dintre echipele F.C. B...

S-a urcat băut la volan: Polițiștii l-au oprit pe o stradă din Botoșani!

astăzi, 18:34

Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a refuzat recolatrea de p...