Film si muzica la Cinema Unirea - VIDEO

Film si muzica la Cinema Unirea - VIDEO

SECRETE DIN TRECUT

Daca simtiti nevoia unor clipe romantice, sunteti invitati la Cinema Unirea din municipiul Botosani, unde in perioada 12 - 18 iunie va rula filmul Secrete din trecut, o comedie romantica cu o distributie de exceptie. 

Ore de spectacol - 14.00, 16.00, 18.00, 20.00. Duminica - doar de la ora 14.00 si 16.00, intrucat de la ora 20.00 este programat spectacolul lui Florin Chilian.

SECRETE DIN TRECUT

Regie Stephan Elliott

Scenariu Stephan Elliott, Noel Coward, Sheridan Jobbins

Distributie Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Colin Firth

Gen: Comedie, Romantic

Durata 111 min


Divortata si fermecatoare, Larita (Jessica Biel) este inca o americanca pasionata de raliuri. Dupa ce se casatoreste cu tanarul englez John Wittaker (Ben Barnes) la Monte Carlo, Larita trebuie acum sa calatoreasca pana in Anglia pentru a-si cunoaste noii socri, care, evident ca vor sfarsi prin a o detesta.

Asa se face ca mama lui John, doamna Whittaker (Kristin Scott Thomas) impreuna cu celelalte fiice ale sale, Hilda si Marion, fac tot ce le sta in putinta pentru a-i sabota pe proaspetii insuratei si a o izgoni pe noua si nonconformista sotie a fratelui lor.

Domnul Whittaker (Colin Firth), capul familiei, este singurul in care Larita poate avea incredere, intre cei doi creandu-se o legatura bazata pe pasiunea lor comuna pentru motociclete si insultele aduse etichetelor sociale.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
96

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
306

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
646

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...