Filarmonica Botoșani, somată de Clubul parlamentarilor români! Vezi de ce

Filarmonica Botoșani, somată de Clubul parlamentarilor români! Vezi de ce
  Situație delicată la Filarmonica Botoșani după ce pe adresa Primăriei a ajuns o notificare de la o casă de avocatură care în numele Clubului parlamentarilor români “Ion Rațiu" cere restituirea unui pian care în acest moment este folosit la spectacolele Filarmonicii.

 Pianul a fost dat Filarmonicii din Botoșani în anul 2007, în baza unui contract de comodat, și de-a lungul timpului au mai fost prelungiri ale acestui contract, dar acum cei de la Clubul parlamentarilor își vor pianul înapoi.

În cazul în care Primăria nu se va conforma, va suporta consecințele legale, mai este specificat în respectiva notificare.

“Am primit o adresă din partea Clubului parlamentarilor români “Ion Rațiu" prin care ne atenționează ca în termen de 15 zile de la comunicarea adresei să returnăm pianul care aparține Clubului parlamentarilor. De fiecare dată dumnealor au înțeles cerințele Filarmonicii dar la ora actuală contractul de comodat și orice înțelegere din partea dumnealor a încetat și ne somează în modul cel mai ferm să transportăm pianul până la Camera Deputaților și să suportăm cheltuielile legate de transport", a declarat viceprimarul Cătălina Lupașcu.

Edilul a avut, marți dimineață, o discuție și cu managerul interimar al Filarmonicii, Liviu Buiuc, și se caută o soluție pentru rezolvarea acestei probleme.

Până la achiziționarea unui pian nou, este foarte posibil ca Filarmonica să folosească un pian vechi pe care îl are de mai mulți ani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
77

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
102

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
958

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...