Fiica polițistului botoșănean de la Rutieră, răpusă de boală la doar 11 ani, va fi adusă în țară

Fiica polițistului botoșănean de la Rutieră, răpusă de boală la doar 11 ani, va fi adusă în țară

Tragedia prin care trece familia polițistului botoșănean, angajat în cadrul Biroului Rutier, a îndurerat atât comunitatea locală cât și cea italiană. Alesia, fetița în vârstă de 11 ani a soților Ada și Gabriel T., a murit după ce a luptat cu o boală teribilă, informează Rotalianul.com.

Stabiliți în Grosseto (Toscana),  pentru a putea beneficia de tratamentul medicilor italieni, Alesia a fost operată la Pisa, dar nu a reușit să învingă boala cu care se lupta de mai mulți ani, scrie publicația Il Tirreno. Ea a decedat în prima zi a noului an, iar trupul micuței a fost transportat către România, unde urmează să fie înmorântat. Anunțul a fost făcut de către mama sa, într-o postare pe Facebook.

„Ieri (nr. vineri), 1 ianuarie, prințesa noastră a plecat dintre noi. Oricine dorește să o salute poate veni la ora 19 pm înainte de plecarea în România. Îți mulțumim pentru toată afecțiunea pe care ne-ai arătat-o de-a lungul anilor. Ada și Gabriel”, a scris mama fetiței.

Părinții Ada și Gabriel T., au făcut tot posibilul pentru  a-i alina suferința și nu au încetat nicio clipă să creadă că fetița lor se va vindeca. Medicii de la Spitalul Cisanello din Pisa au supus-o recent unei intervenții chirurgicale extrem de delicate, dar nici aceasta nu a fost îndeajuns să îi salveze viața. Tatăl copilei,  Gabriel T., lucrează ca polițist în Botoșani și venea frecvent în Italia pentru a fi alături de fetița și de soția sa.

În dimineața Anului Nou, pe 1 ianuarie, micuța Alesia a plecat dintre noi. Era acasă la ea, împreună cu Stitch, jucăria pe care o primise cadou de Crăciun. Ultimul Crăciun din viața ei, în timpul căruia nu a făcut altceva decât să ofere dragoste și curaj tuturor celor din jurul ei.

Sursă foto: Il Tirreno

 

Spune-ne opinia ta