Fetita tinuta doi ani in grajd! Vacile erau hranite de trei ori pe zi, copila o singura data!

Fetita tinuta doi ani in grajd! Vacile erau hranite de trei ori pe zi, copila o singura data!

 Familia adoptiva a celor doua micute!  Buna Ziua Iasi

Cutremurator! O femeie din Botosani, impreuna cu fetitele ei, au fost torturate de cei care ar fi trebuit sa le fie noua familie! Fetita cea mica a fost tinuta aproape doi ani legata in grajd, impreuna cu vacile.

Vacile care stateau la iesle erau hranite de trei ori pe zi, iar fetita, care are acum peste patru ani, manca o singura data pe zi resturile care ramaneau in casa. Cele doua fetite au domiciliul in comuna botosaneana Calarasi.

"Astia au fost copii crescuti de Satana", sustin vecinii. Mama fetitei era infometata si tinuta in sclavie si nu putea sa-si dezlege fiica.

Intreaga poveste a fost relatata de reporterii de la Buna Ziua Iasi, intrucat femeia din Calarasi, judetul Botosani, se stabilize in satul Tabara, din comuna ieseana Bivolari.

Stefanica Neamtu are 35 ani, are domiciliul in localitatea Calarasi, din judetul Botosani, si a venit in comuna Bivolari pentru a fi alaturi de noul sau iubit.

A avut doi copii impreuna cu fostul sot, doua fetite, Nicoleta si Florentina. S-a mutat in Bivolari, la Danut Huja, alaturi de cele doua copile. Acest Danut Huja, de 47 ani, avea si el doi copii, Relu si Andrei, de 16, respectiv 17 ani.

Sclava familiei

Dupa venirea femeii in locuinta lui Huja, a inceputul tot scandalul. Femeia a fost transformata in sclava familiei, iar fetitele au fost maltratate. Conflictul ar fi pornit de la faptul ca cei doi baieti ai lui Huja erau nemultumiti ca s-a umplut casa si ca stau prea inghesuiti din cauza femeii venite.

Violentele la adresa mamei si a celor doua fetite au inceput la scurt timp dupa mutare. Un rol decisiv in toata aceasta poveste l-a avut si Agripina Huja, mama lui Danut, viitoare soacra a femeii venite acolo. Pentru ca nu mai aveau loc in casa, mama cu cele doua fiice au fost puse sa doarma intr-o anexa din curte.

Primele batai au fost date de Danut, barbatul nemultumit ca viitoarea sotie mananca prea mult si ca nu munceste suficient. Ulterior, toata familia Huja isi gasea motive sa le loveasca pe cele trei fiinte. "Atat mama, cat si cele doua fiice erau agresate de membrii familiei Huja, amenintate si sechestrate pentru prestarea de munci in gospodarie, curatenie, taiere de lemne", sustin anchetatorii.

Daniela Nicoleta Neamtu, copila care atunci avea mai putin de trei ani, a fost legata in grajd alaturi de animale la cateva zile de la mutare. Fata cea mai mare, care ar fi trebuit sa intre la scoala, era pusa la tot felul de munci pe care nu putea sa le indeplineasca.
 

 

Sora cea mica incerca sa o dezlege pe ascuns!


"Copilele nu ieseau la joaca, sora mai mare muncea toata ziua, iar sora cea mica se juca doar atunci cand nu era legata. Fetita cea mica era tinuta legata in grajd la iesle cu vaca, in timp ce mama era lovita de invinuitii Agripina Huja si de Danut Huja", a precizat Andreea Nica, prim procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

"Femeia era infometata si tinuta in stare de sclavie pentru desfasurarea muncilor agricole si gospodaresti", a mai spus reprezentantul parchetului.

Atunci cand a vazut ca fetita cea mica este tinuta legata in grajd, Stefanica i-a spus concubinului ca ar fi bine sa o dezlege, insa acesta reactiona destul de violent.

"La incercarea mamei de a stopa agresarea minorei, invinuitul Danut Huja i-a aplicat o bataie foarte puternica, fapt care a condus la pierderea curajului de a interveni pentru a-si salva copilul", sustin procurorii in rechizitoriu.

Singura care a reusit sa o dezlege de mai multe ori pe Nicoleta a fost Florentina, sora cu cativa ani mai mare. Aceasta a observat si un lucru ingrozitor. Fetita era arsa cu tigara pe maini de iubitul mamei.

"Mi se facea mila de ea si ma mai duceam din cand in cand sa o dezleg pe ascuns. Daca ma prindea cineva ca o dezleg pe sora mea din grajd ma batea. Ma amenintau ca ma leaga si pe mine daca mai fac asa ceva. Cand fugea din grajd de langa vaci, sora mea se ducea sa caute apa si de mancare", a spus Florentina.
 

 

"Am legat-o de cateva ori in grajd pentru a fi in siguranta"
 

Ca si cum sa fie legata la iesle nu era de ajuns, vecinii sustin ca au vazut-o pe fetita legata de maini si de picioare in spatele grajdului. Aceasta era asezata cu fundul pe olita si nu se putea apara de muste.

"Era soare foarte puternic afara. Fetita era legata de maini si de picioare si pusa pe o olita. Nu se putea misca deloc. Se chinuia sa se apere de muste. M-am ingrozit cand am vazut asa ceva", a povestit o vecina.

In fata politistilor, barbatul a recunoscut in mare parte cam tot ce facuse, insa a spus ca vroia sa o pedepseasca pe fetita pentru ca facea in pantaloni.

"Am legat-o de cateva ori in grajd pentru a fi in siguranta. Imi era frica sa nu pateasca ceva rau. Decat sa o calce vreo masina sau sa se inece in apa, am legat-o in grajd. Nu am vrut sa-i fac nici un rau. Eu tineam la cele doua fetite. Pe Stefanica am batut-o odata pentru ca era destul de nebuna si facea faze aiurea", a spus Danut Huja.

Initial, oamenii legii au deschis un dosar in care au cercetat pe toata familia pentru lovire si lipsire de libertate.

Ieri, procurorii au decis trimiterea in judecata a Agripinei Huja, pentru comiterea infractiunilor de lipsire de libertate si lovire.

Chiar daca are 70 de ani, batrana ar putea fi condamnata la inchisoare cu executare in regim de detentie.

Sursa: Buna Ziua Iasi

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
136

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
889

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
421

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...