Fetita de 7 ani, accidentata dupa ce a incercat sa traverseze prin loc nepermis!

Fetita de 7 ani, accidentata dupa ce a incercat sa traverseze prin loc nepermis!

 Spitalul de Pediatrie Botosani  

Un şofer din Botoşani, în vârstă de 19 ani, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea unei fetiţe de doar 7 ani, poliţiştii stabilind că evenimentul s-a produs din vina copilei, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, prin loc nepermis. Victima a fost transportată la spital chiar de către şoferul care a lovit-o.

"În ziua de 22.02.2010, în jurul orei 07.45, în timp ce conducea autoturismul marca Opel Astra pe strada Rotunda din municipiul Botoşani, F. Alin Alexandru, de 19 ani, din localitate, a surprins şi accidentat uşor pe minora C. D., de 7 ani, din municipiul Botoşani, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure, prin loc nepermis şi prin spatele unei autoutilitare parcate în faţa unui magazin", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani de către conducătorul auto, unde aceasta a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Din primele cercetări s-a stabilit faptul că accidentul s-a produs din culpa minorei C. D. care s-a angajat neregulamentar în traversarea străzii", menţionează reprezentantul IPJ Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
202

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
196

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
285

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...