Conflict in bar: Un tanar a murit, iar tatal sau este in stare grava, la spital!

Conflict in bar: Un tanar a murit, iar tatal sau este in stare grava, la spital!
A incercat sa aplaneze un conflict intre fiul sau si un consatean, dar a izbucnit un scandal ce a culminat cu moartea baiatului de numai 22 de ani, care a fost injunghiat in inima!
La randul sau, tatal a ajuns la spital cu multiple rani, insa medicii spun ca starea lui este stabila.

Tragedia s-a petrecut aseara, in comuna Manoleasa. Martorii spun ca baiatul de 22 de ani se afla in barul din satul Flondura, comuna Manoleasa, la un aparat de jocuri de noroc. Agresorul, care venise beat de acasa, l-a intrerupt din joc pe tanar, iar tatal a intervenit, scotandu-l pe agresor afara.

Pentru ca la scurt timp s-au auzit tipete, baiatul a iesit afara, sa vada ce se intampla cu tatal sau, moment in care a primit o lovitura de cutit in zona inimii. Tanarul a fost urcat intr-o masina si transportat de urgenta la spitalul din Saveni, unde insa medicii nu au putut decat sa constate decesul. 
 
"Cand am iesit din bar, am vazut baiatul ala cazut. Nu era mort, mai sufla inca. L-au urcat intr-o masina si au plecat spre spital", spune un martor.
 
"Am strigat la ceilalti sa vina ca baiatul moare. L-am luat in brate, l-am sculat rapid pe patron, l-am pus in masina si l-am dus la Saveni. Era mort, pe drum i-am pus mana la gat si i-am zis patronului ca el e mort", povesteste un alt consatean.
 
"Organele de politie au fost sesizate de faptul ca Iulian Buhaciuc, de 22 de ani, din satul Flondora, comuna Manoleasa, a fost transportat cu o salvare la spitalul din orasul Saveni, unde a decedat. Din verificarile efectuate pana in prezent rezulta ca, in timpul unui conflict dintre Caslaru Marcel, Buhaciuc Iulian si Buhaciuc Ilie, Caslaru Marcel l-a lovit cu un cutit pe Buhaciuc Iulian, acesta fiind transportat la spitalul din Saveni. La spital s-a constatat ca este decedat", a declarat Dumitru Croitoru, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
67

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
97

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
159

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...