Fetiţă de 2 ani târâtă de o căruţă!

O fetiţă de 2 ani şi patru luni, din comuna Hilişeu Horia, a suferit traumatisme severe la cap, după ce a fost târâtă de o căruţă câţiva zeci de metri.

Fata a suferit traumatisme serioase iar medicii de la Dorohoi au transferat-o la Botoşani după ce au constatat că în urma accidentării în ţesuturile feţei au pătruns corpuri străine.

Copila avea faţa distrusă, multiple echimoze, un traumatism cranio-facial acut deschis. S-a decis transferarea ei la Botoşani, a declarat un medic dorohoian.

Potrivit anchetei deschise de poliţişti s-a constatat că accidentul a avut loc în faţa locuinţei lui Ştefan D. de 44 de ani din satul Hilişeu Cloşca, care a legat caii de la căruţă de un gard. Copila a încercat să se urce în atejal prin partea din spate şi exact în acea clipă caii s-au speriat şi au luat-o la fugă. Copila a fost izbită de şosea şi târâtă după căruţă. Accidentul a avut loc pe DC 78. Poliţiştii au înregistrat întâmplarea ca şi accident rutier şi au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 21:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...