Fetita de 11 ani, prezentata de barbatul care o viola drept viitoare sotie!

Luat la întrebări cu privire la micuţa pe care o ţinea în casă, bărbatul de 31 de ani i-a spus proprietarului locuinţei că fetiţa are 15 ani şi că a adus-o pentru a o lua de nevasta! Lucian Cristian Dănilă, originar din Tudora, judeţul Botoşani, dar locuind fără forme legale în judeţul Suceava, are antecedente penale, el figurând cu două condamnări pentru furt.

Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile după ce a ademenit o fetiţă de 11 ani, din Cătămărăşti Deal, şi a dus-o în localitatea Şerbăuţi, din judeţul Suceava, unde botoşăneanul avea o casă de care se îngrijea. Aici, tânărul a întreţinut cu fetiţa (minora prezentând un retard mintal) raporturi sexuale în mai multe rânduri, timp de două zile.

La Şerbăuţi, unde primise o casă din partea unui sătean pentru a locui temporar, oamenilor nu le-a venit a crede cu ce se ocupa Dănilă. Mircea Leuciuc, proprietarul casei unde bărbatul a violat-o pe fata de 11 ani, s-a arătat şocat de cele întâmplate şi mărturiseşte că chiar a avut o discuţie cu "chiriaşul" său. "Am văzut fata şi mi-am dat seama că e cam mică. Am întrebat câţi ani are şi a zis că 15 şi că o va lua de nevastă. Eu i-am spus să-şi bage minţile în cap şi să plece acasă, că el mai umblă şi cu alte femei", a povestit pentru Monitorul de Suceava Mircea Leuciuc.

Întrucât bărbatul ar fi mărturisit iniţial că nu este la prima ispravă de acest gen, anchetatorii încearcă să afle identitatea celorlalte victime, precum şi dacă acestea sunt doar din judeţul Botoşani sau şi din Suceava.

Fetiţa violată a fost preluată de către angajaţii Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului şi a fost internată în Centrul de primire a minorilor în regim de urgenţă, unde este consiliată psihologic.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suceveni încarcerați în Penitenciarul Botoșani pentru infracțiuni la regimul rutier!

astăzi, 18:40

În cursul zilei de joi, 03.10.2024, ora 23 :00, un bărbat din sat Basarabi, comuna Preutești, jud Suceava a condus motociclul (moped) pe Dj 208 Dolheștii Mari, comuna Dolhești, județul Suce...

„Legenda Cetății Neamțului” se joacă două zile pe scena Teatrului „Vasilache”! (foto)

astăzi, 17:50

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Sute de botoșăneni sancționați de polițiști week-end-ul trecut!

astăzi, 17:15

În week-end-ul care a trecut, polițiștii botoșăneni au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intervenind la aproximativ 100 de evenimente, majoritatea sesizate pri...