Fetita accidentata in drum spre scoala este in coma de gradul unu!

Fetita accidentata in drum spre scoala este in coma de gradul unu!

 Inspectorul general Ada Macovei, alaturi de tatal fetitei  

Fetita de 9 ani accidentata grav vineri dimineata la Hutani este in coma de gradul I, medicii Spitalului de Pediatrie Botosani precizand ca, daca starea victimei nu se imbunatateste, vor decide transportarea acesteia la Iasi.

"Fetita a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractura de femur, cu comotii cerebrale care s-au transformat acum in coma de gradul I. Este in continuare sub investigatii, va fi vazuta si de un neurolog si, in functie de evolutia ei, vom decide daca o tinem la noi sau o trimitem la Iasi", a precizat Mimoza Apetrei, medic anestezist din cadrul Spitalului de Pesiatrie Botosani.

La Spitalul de Pediatrie, alaturi de tatal fetitei accidentate, se afla si directorul scolii de la Vladeni, unitatea scolara unde invata fetita si in apropierea careia s-a petrecut nefericitul eveniment.

"Accidentul s-a produs in apropierea scolii. Copilul s-a angajat intr-o traversare printr-un loc nepermis, carosabilul era si umed. Politia si Ambulanta au fost anuntate de martori", a declarat Ionut Anisiei, directorul Scolii Vladeni.

Pentru a vedea starea elevei care a fost accidentata vineri dimineata, s-a deplasat la spital si Ada Macovei, care a fost impresionata de starea micutei, intrucat, potrivit sefei ISJ, fetita are aceeasi varsta ca a fiului sau, inspectorul general incercand astfel sa fie alaturi de parintii care trec acum printr-un moment cumplit.

"Copilul este in coma de gradul I, forma cea mai usoara, dar nu este bine deloc. Ne rugam la Dumnezeu si la medici sa faca tot posibilul sa-i salveze viata", a spus Ada Macovei, inspectorul geneal al ISJ.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

astăzi, 19:54

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

astăzi, 17:43

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

astăzi, 16:45

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...