Fetele de la Prietenia vor invoire pentru Festivalul Verii!

Fetele de la Prietenia vor invoire pentru Festivalul Verii!

 CARMEN DANILIUC  

Pentru a se bucura de cele patru zile de festival, aproximativ 15 fete institutionalizate in Centrul de plasament Prietenia din municipiul Botosani vor sa obtina prelungirea orarului de iesire in oras dupa ora 22.00, pentru a putea vedea trupele invitate in cadrul festivalului.

 "De cand am venit sef de Centru la Prietenia, fetele tot imi spun ca de pe 27 august incepe Festivalul Verii si vor sa iasa si ele in oras in acele zile. Pana in prezent, solicitare in scris nu mi-a formulat niciuna, pentru ca le-am spus ca regulile sunt foarte clare si trebuie sa fie valabile si pentru centrul nostru. O voi contacta pe doamna director Doina Nacu, si in functie de ce va decide conducerea vom lua masuri aici. Majoritatea fetelor care ne-au cerut sa le lasam mai tarziu de ora 22.00 in perioada festivalului verii au peste 18 ani, dar asta nu inseamna ca nu raspundem pentru ele", a declarat Carmen Daniuliuc, sefa Centrului Prietenia.

Intrucat tura de personal se schimba la ora 21.30, potrivit sefei de centru, e posibil ca fetele sa fie in centru chiar mai devreme de ora 22.00.

"Fetele au voie sa iasa timp de patru ore pe tura, pana la ora 21.30, eventual 22.00, daca asa decide conducerea, intrucat tura la noi se schimba la 21.30, iar fetele trebuie sa fie atunci in centru. De aseara avem externalizat serviciul de paza si am inteles ca la ora 21.00 erau toate fetele in camin", a incheiat Carmen Daniuliuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...