Fete din Botoșani racolate de oameni de afaceri din Iași pentru orgii sexuale

Fete din Botoșani racolate de oameni de afaceri din Iași pentru orgii sexuale
Interceptari telefonice explozive despre organizarea unor orgii sexuale intr-o vila din Bucium. Mai multi oameni de afaceri cunoscuti vorbeau la telefon cam tot ce le trecea in cap. Un om de afaceri strain ii cauta o pereche iubitei sale pentru a asista la un show lesbi. Atunci cand gaseau fete noi, de preferat minore, erau extrem de bucurosi. Dupa ani de zile de cercetari, procurorii din cadrul DIICOT Iasi au reusit sa descifreze itele acestei afaceri. Mai multe fete au acceptat sa povesteasca tot ce s-a intamplat, printre acestea numărându-se și botoșănence. 

Unele dintre probele cele mai elocvente ale procurorilor in dosarul "Sex cu minore" sunt interceptarile convorbirilor telefonice. Telefoanele mai multor oameni de afaceri au fost puse sub ascultare, cu mandat emis de judecator.

Dosarul a fost trimis pe masa instantei de judecata, insa, avocatii celor opt persoane trimise in judecata au formulat deja tot felul de contestatii. In prima faza, Tribunalul a dispus trimiterea dosarului la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) pentru refacerea rechizitoriului.

Totul pleaca de la faptul ca mai multi oameni de afaceri, politicieni, medici, politisti racolau minore care provin din familii foarte sarace si in schimbul a diferite sume de bani le determinau sa participe la tot felul de orgii sexule, scrie Bună Ziua Iași.

Fetele erau determinate sa le indeplineasca cele mai bizare fantezii sexuale barbatilor, intr-o vila din zona Bucium. Unele erau luate cu masinile de la scoala generala, desi aveau doar 12 ani.

Potrivit Bună Ziua Iași, lista celor trimisi in judecata este urmatoarea: Nicusor Cosuta (de 58 de ani) patronul de la restaurantul Familial, Dorin Cohal (46 de ani), Cornel Hitruc (59 de ani), patronul Clasic Caffe, Ionel Daniel Onofriciuc (37 de ani), patronul firmei DanMixt Est SRL, Gabriel Cristian Dascalu, Stefana Mihul (28 de ani), Cezar Bolat (55 de ani), fost politist, Mihai Chirila (62 de ani), om de afaceri, Liviu Tiganasu (52 de ani), patronul restaurantului Barbarosa si Marinel Mihai Badea (46 de ani).

Citește mai mult pe Bună Ziua Iași

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
60

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
26

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
55

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...