Festivalul Harbuzului si Festivalul Verii in direct pe Live Botosani!

Festivalul Harbuzului si Festivalul Verii in direct pe Live Botosani!

   OANA PUSCASU

Festivalul Harbuzului si Festivalul Verii astazi, in direct pe internet, transmisii asigurate de Live Botosani!
Festivalul Harbuzului, Lunca, editia a II-a, va fi transmis in direct incepand cu ora 12.00.

Ii veti putea urmari pe Fuego, Anton Achitei, Marius Zgaianu, Mihai Ciobanu, Ansamblul Fluierasul, Ansamblul Floarea Soarelui, Rapsozii Botosanilor.

De la ora 18.00 pana tarziu in noapte, Live Botosani transmite in direct Festivalul Verii, Botosani 2009.

Free Style Soccer - concurs naţional 18.00-19.00
Grupul Cheia Sol Botosani - Oana Puşcaşu 19.00-19.45
Free Style Soccer - finală 19.45-20
Emma Ştefan 20.00-20.45
Tavi Colen (ex Talisman) 20.45-21.30
Anne s 21.30-22.15
Bere Gratis 22.15-23.00

Grupul de copii Cheia Sol va sustine un recital, sambata seara, la Festivalul Verii.

Mihai Enache, Oana Tabultoc, Ioana Frasinescu, Miruna Buza, Costinel Balan, Bogdan Bidasca, Claudia Rusu, Viviana Sposub, Ana Maria Bucsa, Nicolle Lazaruc, Alexandra Mera si Alexandra Grigoroscuta vor fi copiii care ii vor incanta pret de aproape o ora pe botosanenii care vor lua parte la petrecerea organizata de municipalitate sambata seara in cadrul acestui festival.

Din recitalul sustinut de copiii de la Grupul Cheia Sol nu va lipsi cu siguranta piesa Doar noi cu care Claudia Rusu s-a calificat pentru selectia nationala a concursului Eurovision Junior.

Tanara de numai 15 ani va canta aceasta piesa publicului pentru a o vota in seara zilei de 20 septembrie, cand va fi transmisa in direct finala concursului Eurovision junior.

Atunci va fi decisa piesa care va reprezenta Romania la Kiev in Ucraina. Botosaniul are aceasta sansa numai daca botosanenii vor fi alaturi de Claudia Rusu si grupul de copii care o va acompania, pentru a vota piesa cu care a trecut de preselectii.

Dupa recitalul de la Festivalul Berii de la Botosani, copiii coordonati de profesoara Oana Puscasu vor canta duminica la Cristinesti intr-un recital sustinut in cadrul unui festival care are loc in localitate. 

 


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
5

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
20

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1459

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...