Fermierii din Portugalia şi Danemarca angajează 100 de români. Vezi condiţii şi SALARII

Fermierii din Portugalia şi Danemarca angajează 100 de români. Vezi condiţii şi SALARII
Un angajator danez caută 100 de lucrători români pentru munci în agricultură, atât în Portugalia, cât şi în Danemarca, în special la culesul de mazăre.

Culegătorii vor lucra în fermele angajatorului din Portugalia şi Danemarca. Între 1 martie - 1 iunie 2013, românii vor munci şi vor fi instruiţi la locul de muncă din Portugalia. Dacă se adaptează cerinţelor din Portugalia, lucrătorilor li se oferă şansa unui nou contract în Danemarca, în perioada 1 iunie-1 septembrie 2013.

Potrivit anunţului de angajare publicat pe site-ul ANOFM, pe lângă culesul de mazăre, unii români pot lucra ca şoferi de autobuz sau tractor, tâmplari, zidari sau supervizori. Vezi detalii aici.

Condiţiile de muncă: 6 zile/săptămână, 40 ore mediu/săptămână. Munca începe devreme dimineaţa şi se termină în jurul prânzului. Anunţul precizează că vârsta minimă a lucrătorilor acceptaţi este de 18 ani, iar munca fizică este grea, indiferent de climă.

Experienţa în munca agricolă constituie un avantaj la angajare. Salariile se vor plăti în funcţie de cantitatea recoltată. În Portugalia, se plăteşte 0,3-0,4 euro net/kg, iar în Danemarca 0,4-0,6 euro net/kg.

Termenul-limită pentru depunerea CV-urilor este 8 ianuarie 2013. Vezi mai multe detalii aici.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
279

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
777

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...