Fermieri și oameni de afaceri, față în față cu oficialii Guvernului-FOTO

Fermieri și oameni de afaceri, față în față cu oficialii Guvernului-FOTO
 Cei trei oficiali guvernamentali, prezenți sâmbătă la Botoșani, președintele Autorității Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vladimir Alexandru Mănăstireanu, Dumitru Daniel Botănoiu , Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale și Dan Manolescu, Secretar de Stat în Ministerul Finanţelor Publice s-au întâlnit, după vizita de la Vama Stânca Costești, cu circa 250 de fermieri, la Casa Lux.

Printre cei prezenți la întâlnire se numără și primari din județ, dar și oameni de afaceri care derulează activitate în domeniul agricol.

De asemenea, prezenți sunt și directori de instituții deconcentrate, dar și parlamentari de la PSD, UNPR și de la PNL, singurul liberal prezent fiind senatorul Viorel Grigoraș.

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii le-a vorbit fermierilor despre schemele de sprijin financiar pentru domeniul agricol, dar și despre modul în care ar trebui crescută competitivitatea în acest sector. De asemenea, președintele ANSVSA le-a spus celor prezenți la întâlnire despre deschiderea punctului fitosanitar din Vama Stânca Costești până la jumătatea acestui an.






















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
34

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
78

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...