FEN cere profesorilor să nu meargă la muncă în prima zi de şcoală!

FEN cere profesorilor să nu meargă la muncă în prima zi de şcoală!
Profesorii declară război politicienilor. După ce Parlamentul a hotărât ca dezbaterile pe legile asumate de Guvern să aibă loc pe 15 septembrie, pentru ca pe 14 parlamentarii să poată participa la deschiderile de an şcolar din colegiile pe care le reprezintă, profesorii spun că vor boicota aceste festivităţi.

Mai mult, Federaţia Educaţiei Naţionale a cerut membrilor săi să nu se prezinte la locul de muncă în prima zi de şcoalp. Liderul FEN, Constantin Ciosu a declarat că acesta este un mod de a sancţiona faptul că parlamentarii îşi iau practic "liber" pe 14 septembrie.

Mai nuanţaţi în declaraţii au fost cei de la Federaţia Spiru Haret şi FSLI, care au propus membrilor lor să meargă la şcoală, dar să nu aprticipe la festivităţile la care vor lua cuvântul politicienii.

Motivul pentru care liderii FSH şi FSLI cer ca profesorii să meargă totuşi la şcoală este că altfel, "s-ar irosi o zi fără plată" şi ar avea de suferit elevii, mai ales cei din clasele mici.

Antena3.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
3

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
29

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
379

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...