Femeie ucisa intr-un accident la Havarna! FOTO

Femeie ucisa intr-un accident la Havarna! FOTO
O femeie in varsta de 64 de ani a murit, sambata seara, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat, pe raza localitatii Havarna.

Femeia era pasager pe scaunul din dreapta al unui autoturism Opel, iar la un moment dat soferul a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Din verificările efectuate a rezultat ca P. Viorel de 50 de ani,  fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism Opel Zafira, pe un drum pietruit ce face legătura între localitatea Conceşti şi D.J. 293, în acestă direcţie de deplasare.

Datorită vitezei neadaptate la condiţiile de drum (carosabil cu denivelări, acoperit cu pământ şi pietriş) a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare a autoturismului care s-a răsturnat pe un teren agricol din partea dreaptă a drumului. În urma accidentului, pasagera din dreapta faţă a autoturismului, S. Angela de 64 de ani a decedat, iar conducătorul auto a suferit leziuni în zona capului.

Întrucât acesta din urmă sângera abundent în zona feţei, la solicitarea sa a fost condus de o persoană către Spitalul Dorohoi în vederea acordării îngrijirilor medicale.

În localitatea Dumeni, soferul i-a solicitat persoanei respective să oprească autoturismul cu care îl transporta la spital pentru a se spăla pe faţă, moment în care a coborât din autoturismul acestuia şi a dispărut.

Faţă de P. Viorel s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale, în sarcina acestuia reţinându-se săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Barbatul a fost condamnat in urma cu cativa ani pentru lovituri cauzatoare de moarte, victima fiind chiar sotul femeii in varsta de 64 de ani, care a murit in accidentul de sambata. Sotul femeii a fost lovit pana a ramas fara suflare, totul intamplandu-se in anul 1990.

De asemenea, Viorel P. a mai fost trimis in judecata de procurori, in anul 2011, pentru tentativa de omor calificat, dupa ce a batut un barbat pe care l-a prins pescuind din iazul sau din Negreni.

Viorel P. a fost prins de politisti, dupa ce a fost cautat o noapte intreaga. El este in stare grava si a fost trimis la Clinica de Neurochirurgie din Iasi.










(Foto: Autoturismul in care se aflau cei doi a fost serios avariat, fiind luat de la locul accidentului pe platforma)

 





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
80

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
326

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
260

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...