Femeie reținută, după ce a furat 1.700 de lei din rucsacul unei tinere din Leorda

Femeie reținută, după ce a furat 1.700 de lei din rucsacul unei tinere din Leorda

Vineri, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unei femei, de 44 de ani, din municipiul Botoșani, bănuită de comiterea infracțiunii de furt.

Din cercetări, a reieșit faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 14:00, în timp ce aceasta se afla în zona unei case de amanet, profitând de neatenția victimei, o tânără de 26 de ani, din comuna Leorda, i-a sustras acesteia din rucsacul pe care îl purta pe spate, 1.700 de lei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în totalitate.

„Femeia a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt”, a precizat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Dezbatere pe tema antreprenoriatului și a tinerilor care fug de Botoșani, organizată de PNL Botoșani! (galerie foto)

Marţi, 21 Mai 2024
191

În sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia a avut loc, marți după-amiază, o conferință dedicată tinerilor și antreprenorilor din Botoșani. Conferința a fost moderată de ...

Târgul Liceelor la Botoșani, dedicat elevilor de clasa a VIII-a. Președinte CJE: „Totdeauna să vă urmați pasiunea și să credeți în voi” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
1205

Vineri a debutat ediția 2024 a Târgului Liceelor la Botoșani și Dorohoi. Evenimentul s-a desfășurat în două locații în același timp: în Sala de Sport a Colegiului Tehni...

Bursa locurilor de muncă la Botoșani, sute de șomeri au fost prezenți! Director AJOFM: „Sperăm să aveți un statut schimbat pe piața muncii!” (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
692

Vineri dimineață, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani s-a desfășurat Bursa Locurilor de Muncă.Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru...