Femeie rănită după ce mașina unui botoșănean a intrat pe contrasens

Accidentul s-a produs într-o curbă deosebit de periculoasă, unde șoferul din Botoșani a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens.

Duminică după-amiază, în jurul orei 16.00, un bărbat de 65 de ani, din municipiul Botoșani, conducea autoturismul pe DJ175B.

În afara comunei sucevene Pojorâta, având direcţia de deplasare spre localitatea Chiril, într-o curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sensul opus de mers de un bărbat de 33 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma accidentului, o pasageră în vârstă de 27 de ani, din autoturismul condus regulamentar, a suferit leziuni corporale ușoare, fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, în ambele cazuri după care le-a fost recoltată o probă biologică de sânge.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben de inundații în Botoșani, de duminică dimineață până luni seară!

astăzi, 14:02

Hidrologii au actualizat prognoza și au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au emis un cod galben de duminică, de la ora 06:00, până luni, ...

Ziua și amenzile: Cheflii din Centrul Vechi ”deranjați” de polițiștii locali!

astăzi, 13:28

În ciuda controalelor dese, a monitorizărilor permanente prin intermediul camerelor de supraveghere instalate în zonă, abaterile sunt la ordinea zilei. În cursul zilei de joi, 2...

Leon Dănăilă despre ultimele clipe ale soției sale, Alexandrina: ”Nu am încetat să-i duc flori nici când se afla în stare de inconștiență pe patul de spital!” (Foto, Video)

astăzi, 11:43

Puțini știu că medicul Leon Dănăilă a fost un soț împlinit, un bărbat care și-a iubit și încă își iubește soția, chiar și după moarte. Cei doi s-au cunoscut la Com...