Femeie prinsă cu ţigări de contrabandă lipite de corp!

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au depistat în trafic, într-un autoturism, o persoană care transporta mai multe pachete de ţigări de contrabandă ascunse pe corp. La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au găsit ţigări ascunse şi sub preşurile acestuia.     

  În data de 28 februarie a.c., în jurul orelor 11.00, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti a oprit pentru legitimare şi control în localitatea Dămideni, un autoturism marca Opel, înmatriculat în Polonia, condus de cetăţeanul român Ştefan T., de 21 de ani, în care era pasageră Lăcrămioara B., de 21 de ani.  

În urma controlului efectuat asupra persoanelor şi a autoturismului a fost descoperită cantitatea de 6.000 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova dintre care 4.080 ţigarete ascunse pe corpul pasagerei, având o valoare totală de 2.727 lei.  

În urma cercetărilor a rezultat faptul că ţigările au fost preluate din localitatea Ştefăneşti şi urmau a fi comercializate în municipiul Iaşi.  

Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar celor două persoane li s-a întocmit lucrare penala pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...