Femeie moarta in conditii suspecte, in casa surorii! Era plina de lovituri-FOTO

Femeie moarta in conditii suspecte, in casa surorii! Era plina de lovituri-FOTO
A venit sa isi viziteze sora, dar si-a gasit sfarsitul in casa acesteia! Alarma a fost data de vecini, dupa ce acestia au auzit tipete.

Mai multi locatari dintr-un bloc din strada Cornisa, langa Politia Rutiera Botosani, au sunat la 112 marti seara, dupa ce dintr-un apartament s-au auzit tipete. La fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta si un echipaj de Politie, care au gasit o femeie decedata, in varsta de 50 de ani.

Femeia prezenta multiple contuzii, fiind plina de sange.

“Am gasit o persoana in varsta de 50 de ani, decedata, cu multiple contuzii cranio-faciale, care era strangulata cu un streang improvizat dintr-un material textil. Persoana  prezenta semne vizibile de violenta, noi doar am constatat decesul", a declarat medicul Nicusor Curteanu, din cadrul SJA Botosani.



Victima este din Unteni si din cate se pare tocmai iesise din spital, avand o mana in ghips, si venise la sora ei, in casa careia a fost gasita.

Atat sora, cat si cumnatul nu au putut spune ce s-a petrecut, cei doi fiind sunt sub influenta bauturilor alcoolice.



Vecinii spun ca scandalurile se tineau lant in familia celor doi.

"Ei consuma mereu bauturi alcoolice si se cearta. In seara aceasta proprietara a iesit pe holuri si tipa hotul, hotul si batea cu mainile in usile vecinilor. Nu am stiut ce s-a intamplat si am sunat la 112 si cand au venit politistii am aflat ca este o persoana moarta. Am inteles ca este sora ei, dar nu am mai vazut-o pe aici", a spus unul dintre vecini.



Cazul a fost preluat de un procuror si a fost dispusa efectuarea necropsiei.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Risc de inundații în județul Botoșani, Cod Galben până la miezul nopții!

astăzi, 12:00
7

Hidrologii au anunțat că există risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia și au instituit Cod Galben până astăzi, la ora 24.00.Fenomenele prognozate sunt „s...

Un adolescent din Botoșani, propus pentru Premiul special Tinere Talente!

astăzi, 11:32
68

Potrivit Top Child Performance, este vorba despre Eric Alexandru Cracană, în vârstă de 14 ani, din Botoșani.Eric este câștigătorul multor concursuri de interpretare vocală ...

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
900

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...