Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni! S-a ridicat și a plecat, apoi a sunat la 112! VIDEO
ACCIDENT!

Femeie lovită de o mașină pe trecerea de pietoni! S-a ridicat și a plecat, apoi a sunat la 112! VIDEO

   Facebook Trafic Botosani

O femeie care se întorcea de la serviciu a fost lovită, luni după-amiază, de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Sucevei, în apropiere de Carrefour.

Femeia s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal dar după câțiva pași a fost lovită de un Opel condus de un bărbat de 66 de ani. Femeia a căzut pe asfalt, dar s-a ridicat și după un schimb de replici cu șoferul și-a continuat drumul. În timp ce mergea pe Bulevardul Mihai Eminescu a resimțit dureri la un picior și a sunat la 112.

Aceasta a revenit la locul accidentului unde au ajuns și polițiștii. La fața locului a revenit și șoferul, identificat de oamenii legii.

După ce victima a povestit cum s-a petrecut accidentul a ajuns la spital pentru investigații.

Pe numele șoferului polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru părăsirea locului accidentului.

Vezi VIDEO cu momentul în care femeia este lovită de mașină!
.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
6

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
43

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...