Femeie găsită pe străzi de Poliţie! Sunaţi la 112 dacă o recunoaşteţi!

Femeie găsită pe străzi de Poliţie! Sunaţi la 112 dacă o recunoaşteţi!
Poliţiştii botoşăneni solicită ajutorul cetăţenilor pentru identificarea unei femei pe care au depistat-o astăzi, în jurul orei 11.50, pe strada Gării din municipiul Botoşani.

Femeia suferă de deficienţe care fac imposibilă oferirea unor relaţii privind identitatea sa, astfel încât să poată fi sprijinită cu privire la reintegrarea în familie sau conducerea la domiciliu.

Semnalmente: înălţime - 1,50 – 1,60 m; greutate - cca 70 kg; constituţie normală; ochi albaştri. Poartă ochelari de vedere.

Îmbrăcăminte : batic în culorile verde/crem, cu motiv geometric, bluză vişinie, încheiată cu nasturi la partea din faţă; pantalon lung, din stofă de culoare neagră; ghete şi poşetă negre; cojoc negru.
 
Dacă recunoaşteţi această femeie sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau sunaţi la 112, sau la 0231.507.012 – Poliţia municipiului Botoşani.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
16

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
71

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
118

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...