Femeie de 78 de ani, tâlhărită în cimitirul Pacea!

Femeie de 78 de ani, tâlhărită în cimitirul Pacea!
Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată, joi seară, prin apelul unic de urgenţă 112, de către Anica G., de 78 ani, din municipiul Botoşani, despre faptul că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie în perimetrul cimitirului Pacea.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în seara zilei de23 august, în jurul orei 18.00, în timp ce era în cimitirul Pacea, Anica G. a fost acostată de un bărbat, care i-a cerut bani.

Victima i-a răspuns acestuia că nu are bani, iar ca urmare i-a fost smuls de la gât un lănţişor cu cruciuliţă din argint în valoare de aproximativ 60 lei, după care bărbatul a dispărut într-o direcţie necunoscută.

Suspectul de comiterea infracţiunii a fost identificat de către poliţişti în persoana lui Corneliu Gabriel M., de 43 ani, din municipiul Botoşani.

Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore în arestul I.P.J. Botoşani, urmând ca cel în cauză să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
203

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
196

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
285

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...